Hair Spa

Alfa Relax tretma

Alfa relax je postopek, ki združuje globoko sprostitev, katera vas popelje v alfa stanje, ki sproža samozdravljenje. Gre za celovit tretma, ki vključuje osebno aromaterapijo, masažo lasišča, obraza,vratu in rok z nanosom kreme za masažo in primernega hidrolata ter uporabo toplih brisač in drugih sproščujočih tehnik, uporabe masažne postelje in IR luči.

Alfa relax tretma vsebuje tudi umivanje in oblikovanje las.

Naj bo tovrsten tretma nepozabno darilo za vas ali za vaše obdarovance.

Trajanje : 70 – 80 min
Cena : 94,00 Eur – 106,00 Eur

Suhi tedenski ritual

Relax ritual je lahko odličen način, kako se sprostiti in izklopiti od stresnega vsakdanjika.
Sprostitvena glasba, eterična olja in topla brisača so le nekateri od načinov, kako si lahko privoščite sproščujočo izkušnjo.
Relaksacijski ritual je odličen način, kako zmanjšati stres in napetost, ki ju vsakodnevno doživljamo brez uporabe olj in krem za masažo.
Sprostitev in masaža glave ter vratu in rok lahko pomagata pri sprostitvi mišic in zmanjšanju napetosti v glavi, kar izboljša tudi razpoloženje.
Posebno se priporoča v stresnem obdobju ali ob slabem počutju oziroma v obdobju čustvene nestabilnosti.

Trajanje : 30 minut
Cena : 39,00 eur

Pobeg v gozdove

Tretma Pobeg v gozdove vključuje aromaterapijo z uporabo eteričnega olja smreke in hidrolatov bora, poprove mete ali rožmarina, ki imajo sproščujoč učinek, kot tudi druge naravne sestavine, ki pomagajo pri negovanju las in lasišča.
Masaža lasišča in obraza, vratu in rok na masažni postelji, ki vas popelje globoko v gozdove Schwarzwalda in vas napolni z vonjem in energijo gozda.
Schwarzwald ritual je izjemna sprostitev in odlična izbira za tiste, ki si želijo sprostitve in negovanja las ter hkrati uživati v vonjih narave.

Tretma Pobeg v gozdove vsebuje tudi umivanje las in oblikovanje.

Posebno se priporoča za dvig koncentracije in razpoloženja in lahko je izjemno darilo, posebno za moške.

Trajanje: 60-70 minut
Cena: 87-99 eur

Dišeč poletni dan

Sprostite se na naši masažni postelji in ponovno občutite vonj poletnega vetra, ki se pretaka skozi krošnje borovcev in se meša z vonjem sivke ali citrusov z juga.

Masaža glave, vratu in rok z masažnim oljem ter uporabo hidratov sivke ali poprove mete je odličen način za sprostitev in izboljšanje krvnega obtoka, kar lahko pomaga pri spodbujanju rasti zdravih las.
Tretma se priporoča kot osvežitev v vročih poletnih dneh ali kot spomin na poletne dni v ostalih letnih obdobjih.

Trajanje storitve 50 min
Cena storitve 63,00 eur

Čiščenje lasišča s 100% naravnim eliksirjem ajurvede

Ena od najbolj priljubljenih ajurvedskih tehnik za čiščenje lasišča je uporaba Amlinega olja, ki nežno očisti nečistoče, odvečen sebum in odmrlo kožo iz lasišča ter pomaga pri obnavljanju las in lasišča.
Primerna je za vse tipe lasišč tudi takšnih, ki so preobčutljiva za agresivnejše postopke čiščenja ali za osebe, ki prisegajo na naravne izdelke.

Tretma vključuje masažo lasišča na masažni postelji, uporabo IR luči in umivanje ter oblikovanje las.

Cena storitve: 56,00 eur – 68,00 eur

100% naraven indijski tretma za nego izsušenih in poškodovanih las

Indijska naravna nega las je bogata s številnimi sestavinami, ki so znane po svojih zdravilnih lastnostih za lase.
Za naravne obloge suhih in poškodovanih las koristimo sestavine kot so monoi olje, zizipus, senna, aloe vera in hidrolat vrtnice.

Storitev vključuje uporabo masažne postelje, IR luč, umivanje ter oblikovanje las.

Cena : 74,00 eur – 86,00 eur

Individualni program za zdravje lasišča

Na podlagi analize lasišča bomo za vas zasnovali individualni program za nego lasišča, ki bo prilagojen vašim posebnim potrebam kot so prekomerno izpadanje las, prhljaj, mastno lasišče, občutljivo ali razdraženo lasišče.
Z uporabo določenemu lasišču primernih izdelkov in masaže, ki pomaga pri izboljšanju cirkulacije krvi in spodbujanju rasti las, pripravimo in spodbudimo in ohranjamo zdravje lasišča ter izraščanje zdravih las.

Priporočamo izvajanje terapije 1x do 2x tedensko, kajti le tako lahko lasje dobijo vse pogoje za zdravo rast.

Cena: 35,00 eur – 47,00 eur

Cena vključuje tudi oblikovanje las. Ob predplačilu celotnega programa (6-10 terapij), vam prvo storitev podarimo.